İçeriğe geç

Avis: Araç kiralamak bu kadar kolay olmadı!

Her an araç kiralamanız gerekebilir. Avis ise her an size bunu temin edebilir. Evet, bugün sizlere Avrupa’nın en güçlü araç kiralama şirketi Avis’ten bahsediyoruz: Araç kiralamak bu kadar kolay olmadı!

Avrupa’nın en popüler araç kiralama şirketi Avis, Polonya’da da faaliyet gösteriyor. Açıkcası bunu ilk geldiğimde bilmiyordum ama tabi ki tahmin etmek hiç zor olmadı. Çünkü onlarca ülkede Avis güvencesiyle araç kiralayabiliyorsunuz.

Polonya’da ya da ülke dışında araca ihtiyacınız olabilir. Aracı gittiğiniz ülkede kiralamak zorunda değilsiniz. Polonya’dan aracınızı kiralayın ve Avrupa turuna çıkın. Avis güvencesiyle aracınız hızlı bir şekilde hazırlanır ve sözleşme sonrasında anahtarı elinizde olur.

Araç kiralamak için gerekli olan belgeleri yanınızda götürmeyi unutmayın. Mutlaka Pasaportunuzu (varsa oturum kartınızı), ehliyetinizi ve kredi kartınızı yanınızda bulundurun. Kredi kartınızın olması şart. Çünkü belli bir miktar depozit olarak hesabınızda ‘bloke’ edilecek. 2000 Zloty civarındadır bu miktar genelde. Aracı teslim ettikten sonra bu bloke kaldırılıyor.

Polonya’da Araç Kiralama ile ilgili daha önce birkaç yazı daha yazmıştık. Ayrıca #AraçKiralama etiketi altındaki yazılarımızı da okuyabilirsiniz. Konu ile ilgili soru, görüş ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Tek Yorum

  1. BAZ BAZ

    Polonyada malesef arac kiralama konusunda hala saglam bir alt yapi yok,

    Depozitoyu sizce neden aliyorlar hic sordunuzmu?

    Turkiyede depozitosuz arac kiralayan yuzlerce sirket var.

    Ama Polonyada bir tane dahil yok,

    Saygilar,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir