İçeriğe geç

Sezon açıldı! Lehçe öğrenmek isteyen?

Ekim ayı yaklaşıyor ve öğrenciler de çalışanlar da Polonya’ya gelmeye başladı. Lehçe dilinin öneminden defalarda bahsetmiştik.

Varşova’da Lehçe öğrenmek isteyen herkes bize konuyla ilgili yazabilir. Ekim ve Kasım aylarında yeni Lehçe dili dersleri başlayacak. Edu&More şirketi tarafından Varşova Üniversitesi Kütüphanesi(BUW) çatısı altında verilen dersler, sizleri dil eğitiminiz konusunda doğru tercih yaptığınızı gösterecek.

Polonyadan ziyaretçileri, Edu&More’da alacakları her hizmet için özel indirim kuponu almaktadır. Lehçe derslerine katılmak istediğinizi ister direkt olarak siz şirkete bildirebilir ya da bizden irtibat için yardım talep edebilirsiniz. Her ikisinde de indirim ve ödeme kolaylığı sağlanacaktır. Ayrıca bize konuyla ilgili sorduğunuz sorularda ve yönlendirme gibi danışmanlık taleplerinizde kesinlikle ücret talep etmemekteyiz. Polonyadan Ekibi olarak hiçbir ziyaretçimizden/üyemizden ücret kabul etmemekteyiz.

Sınıflar 5-6 kişilik. Yani özel ders alır gibi Lehçe öğrenebilirsiniz. 599 Zloty normal fiyattır. Ayrıca Polonyadan üyeleri için özel indirim sağlanmaktadır. Sadece kayıt sırasında Edu&More’u Polonyadan.Com’dan duyduğunuzu söylemeniz yeterli.

Edu&More ile ilgili detayları Lehçe Dil Eğitimi etiketi altında okuyabilirsiniz..

Ayrıca Varşova’da değilseniz dahi, online dil eğitimi alabilirsiniz.

Soru, görüş ve düşüncelerinizi İletişim sayfamız ile bize iletebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir