İçeriğe geç

Nokia’nın Yeni Müzik Aksesuarları Polonya’da Satışda

Nokia,akıllı cihazlar pazarında biraz geç kalsada son çıkan Lumia serisiyle yükselişini sürdürüyor.Özellikle MP3 çalarların pazardaki payının düşmesiyle müziğin akıllı cihazlar üzerindeki önemi artmaya başladı.Bu bağlamda şirketin geliştirdiği aksesuarlar Polonya pazarında satışa sunuldu.

Nokia Purity Pro Serisi Kablosuz Kulaklıkları

nokia-accssrs-1-purity-pro

Nokia tarafından  IFA 2012‘de yeni kablosuz kulaklıları tanıtılmıştı.Şirket,tanıtılan yeni kulaklık için;herkes tarafından bilinen Beats markalı kulaklıkları üreten Monster firmasıyla anlaşmıştı.

Kulaklıgın özelliklerine baktıgmızda Bluetooth,wireless ve yeni nesil teknolojilerinden NFC‘yi destekliyor.Böylece bekleme ve ugraşma olmadan anında bağlantı kurabiliyorsunuz.Dikkat çeken başka özellik ise kulaklıkta  aktif gürültü engelleme teknolojisi olan ANC‘nin bulunuyor olması.Bunla beraber bass ve ton ayarlama gibi seçeneklerde bulunuyor.

Kulaklıklar müzik çalarlar ve diğer cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışıyor.Siyah,beyaz,sarı ve kırmızı renk seçenekleri bulunan kulaklıkların fiyatı ise 1,199 ZL olarak belirlenmiş.

Nokia JBL  Powerup Kablosuz  Hoparlör

nokia-accssrs-3-jbl-powerup-2

JBL markasıyla ortaklık kuran Nokia,Qi kablosuz şarj standartına sahip yeni ürünü JBL Powerup‘ı tanıtmıştı.Cihazda Bluetooth ve NFC kablosuz teknolojileri,3.5 mm ses jakı ve kablosuz şarj gibi bağlantı özellikleri var.Siyah,beyaz ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunan ürününü fiyatı ise 1,199 ZL olarak belirlenmiş.

Nokia JBL Playup Kablosuz Hoparlör

nokia-accssrs-4-jbl-playup-1

PlayUp adını taşıyan modeli tasarımı ve canlı renkleriyle ilgi çekiyor.Dışını kaplayan plastik sayesinde daha dayanıklı hale getirilen ürününin cam göbeği 4 farklı renk seçeneğine sahip.

İlgi çeken diğer bir nokta ise NFC teknolojisinin üründe yer alması.NFC dısında PlayUp’a Bluetooth veya 3.5 mm ses jakı ile bağlantı kurulabilir.Ürünün fiyatı ise 599 ZL olarak belirlenmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir