İçeriğe geç

Google’ın Müzik Servisi Polonya’da Online!!

Polonya’da online müzik piyasasına yeni oyuncular girmeye devam ediyor. Spotify ve Deezer’ın ardından son oyuncu Google Play Music oldu.

Google, Polonya’daki online müzik piyasasına girdi ve şuanda içerisinde 20 milyon şarkı bulunduruyor. Şuan için online olarak dinlenilebiliyor ve içerisinde hazır çalma listeleri bulunuyor.

Şuanda Google’un diğer rakiplerine oranla yeni servisinde kullanıcılar açısından sıkıntısı bulunuyor diyebiliriz. Çünkü diğer servislerde müzikleri ücretsiz olarak dinleyebiliyorsanız ve aralarda reklamlar çıkıyordu. Google’un yeni servisinde ise tüm özellikleriyle birlikte ilk ay ücretsiz olarak dinleyebiliyorsunuz. İlk aylardan itibaren ücretli kullanmak isteyenler Ağustos ayına kadar 15.99 zł ödeyecekler ve sonrasında ise normal tarife 19.99 zł olacak.

Servisin Android ve IOS versiyonları bulunuyor ve uygulama mağazalarından indirilebilir. Ayrıca web üzerinden de dinlenilebiliyor.

Polonya’da son iki yıl içerisinde online müzik piyasasına yerli ve yabancı şirketler adım attılar. Spotify, Deezer, Wimp, Rdio ve Cyfrowy Polsat’a ait Muzo.pl şuanda Polonya online müzik piyasasında yer edinmek için ugraşıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir