İçeriğe geç

Samsung, Varşova’da yeni Servis Merkezini açtı

Samsung, Varşova şehrinde Samsung Service Plaza Premium’un açılış lansmanını gerçekleştirdi. Açılan merkezle birlikte şirket müşterilerine haftanın yedi günü hizmet verecek, 1 saat içerisinde telefon tamirlerini gerçekleştirecek, müşterilerin yeni cihazlar ve aksesuarlar almasını daha da kolaylaştıracak.

Şirket servis hizmeti konusunda Polonya’da büyük bir adım atıyor ve bu noktada müşterileriyle daha iyi ilgilenmek istediği anlaşılıyor. Şirketin bu merkez dışında Polonya’daki diğer yerlerinde de servis hizmetlerindeki kalitesini daha fazla arttırma çabasında olduğu belirtildi.

samsung service center

Varşova’da açılan yeni servis merkezinin öncelikli olarak mobil cihazların onarımıyla daha fazla ilgilenileceği belirtildi. Bunun yanında yeni bir cihaz satın almak isteyen müşteriler buradan satın alma yapabilecek. Cihaz onarımları dışında yazılımsal sorunlar, donanımsal sorunları vs hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişilere de rehberlik hizmeti verilecek. İlerleyen zamanlarda ise diğer Samsung ürünlerininde tamirinin yapılması planlananlar arasında.

Yukarıdakilerin dışında şirketin en son çıkardığı telefon ve tabletleri, Oculus VR desteği ile geliştirdiği artırılmış gerçeklik gözlüğü Samsung Gear VR’yi de hazırlanmış demo alanında test etme imkanı olacak.

Yeni açılan servis merkezi Samsung’un herhangi bir ürününü kullanan(şimdilik sadece mobil cihazla) tüm müşterilerini hedefliyor. Hafta içi her gün sabah 9:00’dan akşam 21:00’a kadar açık olacak. Hafta sonları ise saat 17:00’da kapanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir