İçeriğe geç

iPhone 5 Resmen Polonya’da!

Daha önce #iPhone5 etiketi ile Apple’ın yeni yıldızı iPhone 5’in Polonya pazarlarında görüldüğünü yazmıştık. Ancak bu kez resmi olarak satışını duyuruyoruz. iPhone 5, iSpot fiyatıyla karşımızda!

Polonya Apple Store’da satışa çıkan iPhone 5’in fiyatları 2849 ile 3749 Zloty arası değişiklik gösteriyor.

28 Eylül(dün) itibariyle Resmi olarak satışa çıkan iPhone 5’leri, Orange, Play, Plus ve Apple mağazalarında bulabilirsiniz.

16 GB’lık modeli Apple Store’da 2849 Zloty olarak verilmiş. Bu da Türk Lirası ile 1600 TL civarına geliyor. Türkiye’de ise aynı versiyonun 2500 TL’den aşağı olması beklenmiyor.

Polonya Apple Store(iSpot)’un 3500 Zloty’den aşağı bir fiyat vermesini beklemiyorduk açıkçası. Ancak 2849 Zloty ile piyasaya girilmiş oldu…

iPhone 5’in lansmanının yapıldığı gün sizlerle paylaşmıştık. O yazımıza #iPhone5 Polonya linkinden ulaşabilirsiniz…

 

11 Yorum

  1. Kaan Cengiz Kaan Cengiz

    Hi, firstly, it’s a great website and very helpfull, Thank you.

    My name is Kaan and I’ll be in warsaw between 18-24 November. and I would like to know where can I buy i phone 5 unlocked 16gb ?

    I checked some ispot stores but they don’t have any in stock and I want to buy it somehow from somewhere in poland.

    Thank you

  2. Hello MR. Kaan,
    First of all, we all don’t know, why u r asking us questions in English, not in Turkish. 😉

    Sanırım Türkçe sorsanız daha faydalı olacaktır değerli üyelerimiz için. Çünkü Polonyadan.Com, Türkçe içerikli bir platformdur. İngilizce içerikli platform ise, AboutPoland.Net’dir.

    Allegro.PL gibi sitelerden bakabilirsiniz. Polonya’da çokça iPhone 5 simkilitsiz bulunuyor. Ayrica iSpot’tan da alabilirsiniz, Varsova’da. 😉

    Saygilarimizla.

  3. hasan hasan

    Merhaba;

    Apple polonya sayfasında 2849 zloty yazıyor ama saturn.pl ye girdigimde 3999 zloty yazıyor bugun polonyaya ucan bir arkadasım var ve ona alması için kart verdim şimdi bu arkadas 2849 dan mı alacak 3999 mu hangi fiyat dogru acaba bilginiz var mı?

    Teşekkürler.

  4. hakan hakan

    polonyadan cihaz almakta ne gibi yükümlülükler var almak istediğim cihaz galaxy s3 nerden güvenli alışveriş yapabilirim[unlock]

  5. Merhabalar. İster Allegro.PL ‘den isterseniz normal bir telefoncudan telefon alabilirsiniz. Bir yükümlülüğü bulunmamaktadır. BEZ-SIMLOCK şeklinde yani kilidi olmayan telefonlar bulmanız gayet mümkün. iPhone 5’leri Allegro’dan bulabilirsiniz. Saygılarımızla.

  6. Merhabalar. İnternet fiyatı ile mağaza fiyatları farklıdır. Saturn’de bulabiliyorsanız, fiyatlar farklı olabiliyor. Ama APPLE’ın kendi mağazasında da ürün 3999 Zloty olarak gözüküyordu, en son yaptığımız ziyarette. Allegro.PL üzerinden daha ucuza alabilir. Ancak kredi kartı ile alacaksa, Apple’ın mağazasından alması gerekir. Saygılarımızla.

  7. Yener Yener

    Said bey ben apple storedan iphone 5 16 gb almak istiyorum 2849 zl olandan tax free varmıdır apple storeda ve giyim gibi ürünlerde tax free varmıdır cevaplarsanız çok müteşekkir olurm saygılarımla

  8. Merhabalar.
    AppleStore’lar TaxFree vermemektedir. Resmi bir anlaşmaları bulunmuyor. Ancak giyim ürünlerinde, evet taxfree alabileceğiniz mağazalar/markalar var. Mağaza yetkilisine sorabilirsiniz, alışveriş öncesinde.
    Saygılarımla.

  9. Yener Yener

    Çok teşekkürler Said bey peki giyim ürünlerde tax free alırken mesela oturum kartı olan biriside tax freeden yararlanabilirmi ve tax free almak için tek şart havayolumudur karayoluyla da tax free alınabilirmi bunada bir açıklık getirebilirseniz gerçekten harika olur

    Saygılarımla iyi çalışmalar

  10. Merhabalar. Evet oturum kartı olanlar da Tax Free’den faydalanabilir. Karayolu ile giderken de, bildiğim kadarıyla gümrük kapılarında TAXFREE ofisleri bulunması gerekiyor. Oralardan alınıyor diye hatırlıyoruz. Yine TaxFree’nin Varşova’daki yönetim binasını arayarak sorabilirsiniz. Saygılarımızla.

  11. CAN CAN

    Merhaba , haftaya bir arkadaşım krakowa gidecek ve 3 hafta kalıcak ben de ondan iphone 5 16gb almasını istedim ve kartımı verdim. Biraz araştırma yaptım fakat fiyatlar arasında farklılıkalar var gordum.Apple storeda 2849 zl gorunuyor fakat sanırım taxfree vermiyorlarmıs apple storelar. yani krakowda nerden simklitsiz, taxfreelı iphone5 alınır acaba? ve nekadar civarı suan icin acaba bilginiz var mı? Ona gore arkadasımı yonlendireyim yardımcı olursanız sevinirim çok. Teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir