İçeriğe geç

Sorularınız yanıtlarıyla buluşuyor: Polonyadan Forum!

GÜNCELLEME: Polonyadan FORUM, Polonyadan Yönetimi tarafından çeşitli sebeplerle yayından kaldırılmıştır. Duyurulur.

Polonyadan ekibi olarak geçtiğimiz ay 1. Yılımızı kutlamış ve yine yılbaşı itibariyle de Forum hizmetimizi sizlere sunmuştuk. Peki neden Polonyadan Forum?

Polonyadan.Com‘un 1 yıllık geçmişinde yüzlerce kişiden “Neden forum hizmetiniz yok?” konu başlıklı mailler aldık. Ve biz de bu konuyu ekipce değerlendirmeye aldık ve bir yol çizmeye karar verdik. Ama biz de düşündük: Neden Polonyadan Forum?

Polonyadan.Com üzerinden tarafımızdan içerik, fotoğraf ve video paylaşımlarını zaten yapıyoruz. Lakin Polonyadan Forum’un amacı, Siz değerli ziyaretçilerimizin de tam anlamıyla konuya dahil olması. İsteğimiz ve asıl beklentimiz; varsa tecrübelerinizi paylaşmanız ya da aklınıza takılan Polonya hakkındaki her türlü soruyu sormanız ya da bu tür sorulara cevap vermeniz.

Hangi konuda mı?
Polonya hakkında aklınıza ne geliyorsa paylaşabileceğiniz bir ortamdır, Polonyadan Forum!

Aradığım/istediğim kategori yok!
O halde hemen İstek Kutusu’na giderek istediğiniz konu başlığını bizimle paylaşabilirsiniz. En kısa zamanda değerlendirmesini yaparak sizlerle sonucu paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz…

Polonyadan ekibi sadece deneyimlerini/tecrübelerini ya da özel araştırmayla edindiği kanıtlanmış bilgileri paylaşmaktadır. Ancak Polonyadan Forum’un en büyük misyonu, siz değerli ziyaretçilerimizin de tecrübelerinden yararlanmak, diğer ziyaretçilerimize fayda sağlamak, güvenilir bilgi akışını hızlandırmak, kısacası sorularınızı yanıtlarla, tecrübelerinizi akıllardaki karmaşalarla  buluşturmak…

Bilgiler moderatörlerce kontrol altında!
Bilgilerin güvenilir olması bizim için en önemli faktör. Biz de bu konuyu Moderatörlerle takip ediyoruz. Ayrıca bizzat şahsım da vakit buldukça(aksilik olmazsa her gün) kontrol ediyor, Forum’daki bilgi güvenilirliğine önem veriyorum.

Ya kazanç?
Polonyadan.Com eğitim dünyası için danışmanlık hizmeti vermemektedir. Ve paylaştığımız bilgiler tamamen ücretsizdir.

Sonuç olarak…
Polonyadan ekibi olarak elimizden geldiğince sizler için paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğiz. Polonya hakkında yeni projeler üzerinde de çalışıyoruz. Ama günlük olarak yazılara yapılan yorumları, Facebook – Friendfeed sayfamızı ve Polonyadan Forum sistemini kontrol etmeye çalışıyoruz. Maillere cevap vermek bazen güç oluyor. Günlük onlarca mail geliyor ve posta kutumuz dolmuş vaziyette. Günlük olarak cevaplamaya çalışıyoruz. Yalnız birkaç gün geçmesine rağmen cevap alamazsanız, lütfen tekrar yazın bize. Mutlaka gözden kaçmış olmalı! Ancak çok ayrıntılı ve özel bir soru değilse, sorularınızı da Polonyadan Forum sayfalarında paylaşmanızı tercih ederiz. Böylece soru ve cevaptan ihtiyacı olan herkes faydalanmış olur.

Umarım sizlere bir nebze olsun yardımcı oluyoruzdur…

Yorumlarınızı bekliyorum…

Görüşmek üzere; Kalın sağlıcakla…

 

2 Yorum

  1. Mehmet Türkyılmaz Mehmet Türkyılmaz

    S.A
    Merhabalar yaklaşık olarak Varşovadaki Türk nüfusu ne kadardır? Diğer Avrupa ülkelerini kıyasla yine azdır tahminen Her yerde Türk ile karşılaşabileceğimiz bir Avrupa şehiri gibi mi? Dil öğrenmeyi engelleyecek kadar Türk Var mı? 🙂 (Örneğin Holand vs belçika gibi) ve de Lehlerin genel olarak bize bakışı nasıldır?
    Teşekküerler İyi Çalışmalar

  2. Merhabalar. Varsova’da bulundugunuz bolgeye gore degisir. Ama Hollanda’daki kadar Turk bulamazsiniz tabi ki. Dil ogrenmenizi engelleyecegini sanmiyorum, Turklerle takilmadiginiz surece sorun yok! 🙂 Viyana’daki gibi yolda surekli Turk’e rastlamaniz mumkun degil yani! 🙂 Gunde 1 ya da 2 kez belki rastlayabilirsiniz! 🙂

    Polonyalilarin bizlere bakis acisi ise gayet iyi. Diger Avrupa ulkelerindeki gibi bir durum soz konusu degil. Hatta oyle ki, Turk oldugunuz icin ust sinif muamele gorursunuz. Bu konuda da su yazima goz atabilirsiniz: http://www.polonyadan.com/2010/11/29/polonya’da-turk-olmak/

    Degerli yorumunuz icin icten tesekkurlerimi sunarim. Kalin saglicakla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir