Polonya’ya gitmek için aşağıdaki vize türlerinden hangisi size uygunsa seçin ve Vize Formuyla birlikte gerekli belgelerinizle Konsolosluğa(İstanbul) ya da Polonya Büyükelçiliğine(Ankara) müracaatta bulunun…

Vize Formu için Tıklayın…

Polonya Vizesi Türleri

Polonya Turistik Vize :
– En Az Altı Ay Geçerliliği Olan Pasaport
– İki Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Fotoğraf
– Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Polonya Vizesi Başvuru Formu
– Şirket Antetli Kağıdına Seyahat Edecek Kişinin Pozisyonu Seyahat Tarih Aralığını
Seyahat Amacını Belirten İmzalı Dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri (fotokopi olabilir)
– Şirket Yeni Tarih Faaliyet Belgesi (fotokopi olabilir)
– Şirket Vergi Levhası (fotokopi olabilir)
– Şirket Ticari Sicil Gazetesi (fotokopi olabilir)
– Ssk İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi olabilir)
– Son Dört Aylık Maaş Bordrosu
– Kredi Kartı Fotokopisi
– Banka Hesapları Fotokopisi
– Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
– Asgari 30,000 euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
– Otel Rezervasyonu
– Polonya Uçak Bileti Rezervasyonu
– Geçerli Pasaportun Sayfalarının FotokopisiPolonya Ticari Vize :
– En Az Altı Ay Geçerliliği Olan Pasaport
– İki Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Fotoğraf
– Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Polonya Vize Başvuru Formu
– Şirket Antetli Kağıdına Seyahat Edecek Kişinin Pozisyonu
Seyahat Tarih Aralığını Seyahat Amacını Belirten İmzalı Dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri (fotokopi olabilir)
– Şirket Yeni Tarih Faaliyet Belgesi (fotokopi olabilir)
– Şirket Vergi Levhası (fotokopi olabilir)
– Şirket Ticari Sicil Gazetesi (fotokopi olabilir)
– Ssk İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi olabilir)
– Son Dört Aylık Maaş Bordrosu
– Banka Hesapları
– Ticari Görüşmenin Belirtildiği Davet Yazısı
– Asgari 30,000 euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
– Otel Rezervasyonu
– Polonya Uçak Bileti Rezervasyonu
– Geçerli Pasaportun Sayfalarının Fotokopisi

Polonya Ev Hanımı Vizesi :
– En Az Altı Ay Geçerliliği Olan Pasaport
– İki Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Fotoğraf
– Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Polonya Vize Başvuru Formu
– Polonya Başkonsolosluğu Dikkatine Tarih Aralığını Seyahat Amacını Belirten İmzalı Dilekçe
– Eşi Çalışan Kişilerden Eşinin Şirket Evrakları
– Evlilik Cüzdanı Fotokopisi
– Kredi Kartı Fotokopisi
– Banka Hesapları Fotokopisi
– Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
– Asgari 30,000 euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
– Otel Rezervasyonu yada Davet Mektubu
– Polonya Uçak Bileti Rezervasyonu
– Geçerli Pasaportun Sayfalarının Fotokopisi

Polonya Emekli Vizesi :
– En Az Altı Ay Geçerliliği Olan Pasaport
– İki Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Fotoğraf
– Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Polonya Vize Başvuru Formu
– Polonya Başkonsolosluğu Dikkatine Tarih Aralığını Seyahat Amacını Belirten İmzalı Dilekçe
– Emeklilik Cüzdan ve Maaş Kartı Fotokopisi
– Kredi Kartı Fotokopisi
– Banka Hesapları Fotokopisi
– Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
– Asgari 30,000 euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
– Otel Rezervasyonu yada Davet Mektubu
– Polonya Uçak Bileti Rezervasyonu
– Geçerli Pasaportun Sayfalarının Fotokopisi

Polonya Öğrenci Vizesi :
– En Az Altı Ay Geçerliliği Olan Pasaport
– İki Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Fotoğraf
– Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Polonya Vize Başvuru Formu
– Anne – Baba Tarafından Polonya Başkonsolosluğu Dikkatine Tarih Aralığını Seyahat Amacını Belirten İmzalı Dilekçe
– Öğrenim Amaçlı Başvurularda Öğrenci Kabul Belgeleri
– Öğrenim Gördüğüne Dair Öğrenci Belgesi
– Anne – Baba Çalışıyorsa Şirket Evrakları Maddi Durum Belgeleri Gayrimenkul Tapu ve Banka Cüzdanı Fotokopisi
– Asgari 30,000 euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
– Otel Rezervasyonu yada Davet Mektubu
– Polonya Uçak Bileti Rezervasyonu
– Geçerli Pasaportun Sayfalarının Fotokopisi

** Konsolosluk ek Evrak Talep Edebilir.Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport Sahiplerinden Polonya Seyahatlerinde Vize İstenmiyor.Polonya 21 Aralık 2007 Tarihinden İtibaren Schengen Vize Sistemine Geçmiştir.