İçeriğe geç

Yeni yıldan önce Polonya’da indirim şöleni!

Aralık ayına geldik ve Polonya’da Noel(Christmas-Boże Narodzenie) Bayramına da az kaldı. Bu sebeple tüm mağazalarda çeşitli indirimler ve özel promosyonlar başladı. Ocak ayının ilk haftasına kadar devam edecek bu indirim şölenini kaçırmayın!

Bildiğiniz üzere ayılık ayının son 2 haftası Polonya ve Hristiyan dünyası için gerçekten büyük önem arz ediyor. Noel bir Dini bayram da olsa alışveriş merkezlerini ve mağazaları da etkiliyor.

Başta merkezi şehirlerde olmak üzere Polonya’nın hemen hemen her noktasında başlayan özel indirim günleri gerçekten cazip geliyor. Normal hipermarketlerde dahi görebileceğimiz indirimlerin yanı sıra giyim ve aksesuar alanından gıda reyonlarına kadar ciddi promosyonlarla ve kampanyalarla karşılaşabilirsiniz.

İndirim şöleni her yıl Aralık ayında başlar ve ciddi reklamlarla tanıtımları yapılır. Mesela Varşova Merkez’de dolaşırken rastgele bir giyim mağazasına girin. İçeride her yerde indirim yazılı reklam panoları göreceğinize emin olabilirsiniz. Bu sadece Varşova için değil, tüm Polonya için geçerli.

Yeni yıldan önce Polonya’da ciddi ilgi gören indirim şölenindeki kampanyalardan yararlanarak çok daha ucuza alışveriş yapmış olabilirsiniz. Mesela Fashion House da aynı şekilde. Polonya’nın en büyük Outlet Merkezlerinden biri olan Fashion House’da da kampanyalar bitmek tükenmek bilmiyor…

Konuyla ilgili detayları sürekli takip etmek için Polonya’da Alışveriş isimli sayfamızı takip etmekten vazgeçmeyin…

Soru, görüş ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir