İçeriğe geç

Yeni Nokia Lumia Polonya’ya ne zaman geliyor?

Nokia’nın yeni yıldızları Lumia 820 ve 920, bu hafta içerisinde tanıtıldı. Windows Phone 8 ile birlikte gelen akıllı cihazlar, Polonya’da ne zaman piyasalara çıkıyor?

Windows Phone 8 Tanıtıldı!

Microsoft’un yeni atağı Windows Phone 8 ve Nokia’nın Lumia serileri ile ilgili haberi Nokiadelisi.Com adresinde detaylarıyla görüyoruz. Daha önce Lumia 800’ün Polonya’ya gelişini de sizlerle paylaşmıştık. Bu bir gerçek ki, Avrupa pazarına ürünler Türkiye’den biraz daha önce geliyor. Yani Windows Phone 8 işeletim sistemli Lumia 820 ve 920 de Türkiye’den önce Polonya’da olmuş olacak.

Nokia Lumia 920

Kesin bir tarih açıklanmadı henüz. Ancak tahminlerimize göre yıl başından önce piyasada olacaktır. Daha önce Lumia 800 ile de aynı durumu paylamıştık. Polonya’da görkemli bir tanıtım olmuştu, Lumia serisi için.

Nokia Lumia 820

NewYork’da ki etkinlikte ilk tanıtılan cihaz Lumia 920 oldu.Lumia 920′de 1.5 GHz çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, Nokia 808′le beraber gelen PureView teknolojisi,8 Megapiksel kamera,Full HD video kayıt etme özelliği, 4.5 inçlik dokunmatik ekran,2000 mAh pil ve NFC teknolojisi bulunuyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir