İçeriğe geç

Polonyadan.com yazar ekibine katılmak ister misiniz?

2010 yılında yayın hayatına başladığımız sitemiz, 5 senenin ardından daha güçlü bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Polonya ile ilgili diğer site ve blogların aksine sadece eğitim konularına odaklanmanın bir yere kadar gittiğini gördük. Bu kapsamda yaklaşık son bir yıldır içerik tarafında çeşitliliğimizi arttırma adına yeni kategorilerde içerikler eklemeye başladık. Ve grafiklerimize baktığımızda bu stratejimizin iyi yönde olduğunu gördük.

Polonyadan.com olarak yeni yazarlar arıyoruz. Yazarlık düşünen kişilerde aradığımız en önemli özellik ise devamlılıktır. Yazı kategorisi olarak ise herhangi bir alan belirlemedik. Bu kapsamda alınacak kişiler Polonya ile ilgili istedikleri alanda yazabilirler. İsteyen kişiler ekonomi, yaşam, moda, e-ticaret, turizm gibi birçok çeşitli  alanlarda yazabilirler. Bunların yanında isteyen kişiler İngilizce dilinde de yazabilirler.

Sitemiz ile ilgili  istatistiklere baktığımızda; 1280’nin üzerinde yazı, 1300’ün üzerinde yorum, blog yazılardan ayrı olarak 20’nin üzerinde sayfada yazılar, yayınlanmış 44 etkinlik, günlük olarak 600’ün üzerinde ziyaret edilme, Facebook’ta 2.7k beğenme, Twitter’da da 941 takipçi bulunuyor.

Genel olarak aradığımız nitelikler:

  • Yazı diline hakim
  • Daha önce WordPress yada benzeri CMS sistemi kullanmış
  • Gerektiğinde İngilizce’den Türkçe diline çeviri yapabilecek
  • Uzaktan (şimdilik ofisimiz olmadığından) çalışabilecek

Genel manada aradığımız nitelikler bunlardır. Yazarlık başvurusunda bulunacak kişiler aşağıdaki formu doldurabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir