İçeriğe geç

Polonya’da Uber ile “süper otomobiller” deneme şansı!!!

Poland_UberDrivePL_blog_960x540_r1

Uber, Polonya’da bir şirketle yaptığı anlaşma ile akıllı cihazlardaki uygulamalar üzerinden kiralamaya açtığını duyurdu. Standart Uber işleyeşinden farklı olarak uygulama üzerinden araç çağırdığınızda gelecek ve direksiyon koltuğunda Uber sürücüsü değil, siz oturabileceksiniz. Böylece ilgili şirketin yetkilisinin refakatin de süper otomobilleri deneyimleme şansı da oluyor. 18 Eylül’de Varşova, Krakow ve Tricity’de başlayacak.

Polonyalı kullanıcılar Uber uygulaması üzerinden süper otomobiller çağırabilecekler. Bu otomobiller arasında Audi RS6 Sportmile, Ferrari 458 Italia, Bentley Continental GT, Ford Mustang GT 5.0, NISSAN GT-R Black Edition ve Porsche Cayenne GTS LIFT yer alıyor. Bu hizmeti verebilmek için Uber, Polonya’da Betsafe Team adlı şirket ile anlaşma yaptı.

Polonyalı kullanıcılar akıllı cihazlarında yer alan Uber uygulaması üzerinden UBERDRIVEPL adlı 40 zl degerindeki promosyon kodunu girerek şanslarını deneyebiliyorlar. 18 Eylül Cuma günü yani yarın saat 13:00 – 22:00 arasında Varşova, Krakow ve Tricity’de açık olacak. Promosyon kodu ile deneyecek olanlar bu hizmeti ücretsiz olarak alabilecek fakat 15 dakika sınırlaması olacak. Ve bu hizmeti alırken yanınızda şirket yetkiliside yer alacak.

Yarından sonra uygulamanın devam edip etmeyeceği ise belirtilmemiş. Şuan için deneme aşamaları diyebiliriz. Bununla ilgili olarak daha sonra açıklama yapmaları halinde bizlerde duyuracağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir