İçeriğe geç

E-Mail Marketing Platformu Setrow, Polonya Yolcusu!

E-Mail Marketing deyince aklınıza yüzlerce sistem ya da şirket geliyor olabilir. Ancak, Setrow, tüm bildiklerinizi unutturur cinsten bir uygulama ile sizlerle!

CRM Tabanlı ileri seviye yönetim sistemli e-mail pazarlama projesi sunan Setrow, direkt olarak müşteri odaklı çalışmanızı sağlıyor. Binlerce gereksiz kullanıcıya e-posta göndermek yerine, sadece sizin işinize yarayacak ve müşteri potansiyeliniz olan kişilere ulaşmanızı sağlıyor.

Gittigidiyor’un Kurucularından Aydonat Atasever, Burak Divanoğlu ve Serkan Borançılı da Setrow’un amiral gemisindeki isimlerden. Diğer iki isim de, çok değerli. Biri, Turgut Taneli, yurt dışı deneyimli ve sektörün duayenlerinden, diğeri de Eren Yalçındağ, Setrow’un kurucu imzasını taşıyan amirallerden.

Aydonat Atasever ile yıllar yılı tanışıyoruz zaten. Turgut Taneli ile de geçen haftaki Polonya ziyaretinde tanışmış olduk. Projelerini dinleyip, hayran kaldık. Hemen kalemi kağıdı (ya da klavyemi) alıp yazıp-çizmeye başladım. Gördüm ki, standart bir e-posta pazarlama platformu ile alakası yok. Siz nasıl isterseniz, nasıl bir rapor isterseniz, nasıl bir kaynak isterseniz, yazılım o hale geliyor.

Türkiye’nin sayılı kurumsal şirketleri de, Setrow kullanıyor. Web sitelerine gittiğinizde göreceksiniz ki, yok yok.

Şimdi de, artık yavaş yavaş, Polonya pazarına giriyor, Setrow. Bizler de, sizler için bir anlatalım dedik, nedir, ne değildir, diye. Polonya’daki hedef kitlenize ulaşmak istiyorsanız, mutlaka Setrow’a ihtiyacınız var. Başta da belirttiğim gibi, yüzbinlerce e-posta adresi arşiviniz olması, pek bir anlam ifade etmiyor. Önemli olan, doğru ve potansiyel kişilere ulaşmak. Web siteniz ile entegreli yapay zeka sistemi kullanan program sayesinde, asıl potansiye müşterilere ulaşır ve onlara hazırladığınız şahane e-postalardan gönderirsiniz.

Polonya pazarına girdiğinde, sadece İngilizce ve Türkçe değil, aynı zamanda Lehçe sistem de kurmuş olacaklar. Eğer dilerseniz, sistemi Türkçe de kullanabiliyorsunuz.

İncelemek için buyrun: Setrow

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir