İçeriğe geç

Polonya’da üniversite kayıtları devam ediyor! (biraz acele edin!)

Polonya’da üniversite okumak istiyorsanız, bu yıl biraz daha acele etmeniz gerekiyor. Sebeplerini bu yazımızda açıklıyor olacağız. Ama Temmuz ayı bitiyorken, kayıtlarda biraz hızlı olsanız iyi olur.

Eskiden Eylül ayında kayıt yapıp hemen Ekim ayı içinde başlayan derslere yetişebiliyordunuz. Ama artık durumlar biraz değişti. Çünkü vize prosedürleri eskisine göre bir-iki tık daha uzun sürebiliyor. Normalde 1-2 haftada çıkacak vizeler bazen 3-4-5-6 haftayı bulabiliyor. Herkes için geçerli bi durum değil bu. Ancak yine de tedbirli olmakta yarar var. O sebeple kayıt işlemlerini hızlandırmalısınız.

Polonya’da üniversite okumanın öneminden de değerinden de ve buradaki imkanlardan da 10 yıldır blogumuzda bahsediyoruz. İngilizce hazırlık için de lisans ya da yüksek lisans için de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizi yönlendirdiğimiz kişiler çok çok çok makul ücretlerle sizin işlemlerinizi gerçekleştiriyor. Bize gelen yorumlar ve emaillerdeki gibi çok yüksek rakamlarla danışmanlık yapan bir kuruluş asla değiliz.

Varşova’da İngilizce hazırlık eğitimleri genelde 3000-4000 Euro (yıllık) arasında dolaşır. Bizim yönlendirdiğimiz okullar 2800 Euro’ya kayıt alıyor. Ortalamanın gayet altında yani.

Ayrıca lisans ve yüksek lisans kayıtlarında da hem kaliteli hem Avrupa Birliği burslu hem de özel fiyatlarla yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Detaylı bilgileri sizinle paylaşmamız için İLETİŞİM formumuzu doldurmanızı rica ve tavsiye ediyoruz.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir