İçeriğe geç

Euro 2012 biletleri satışı devam ediyor!

Mayıs 2011’de kura ve çekilişlerle satışa çıkan biletler uygun fiyatlarla tükenmişti. Ama sonrasında kredi kartı ile online satışlar başlamış ve yine yoğun ilgi görmüştü. Peki biletler bitti mi? Bize bittiği söylenmişti ama daha sonra tekrar satışa çıkacağından da emindik. Polonyadan Ekibi olarak duyuruyoruz: Euro 2012 biletleri satışı devam ediyor!

Polond2012.net’te online satışı yapılan biletlerin fiyatı ise 322 Euro’dan başlıyor ve 588 Euro’da son buluyor. Maçlar, yerleri, tarihleri ve satın alma seçenekleri yine Poland2012.net’te yer alıyor.

Mayıs ayında yayınlanan blog güncellenmiş. Daha önce çekilişle ilgili içerikler varken şimdi kredi kartınız ile online satın alabileceğiniz belirtiliyor.

Avrupa’nın durmaksızın gelişen ve aynı zamanda yatırım ve turizm merkezi Polonya’da Euro 2012 Şampiyonlar Ligi’ni yerinde izleme ve keyifle zaman geçirmek senin de hakkın!

Final maçı nerede? Ne zaman? Bilet var mı?
Final maçı Ukrayna’nın Kiev kentinde 1 Temmuz 2012 tarihinde oynanacak final maçı için bilet hala bulunuyor. Ücreti de 1245 Euro civarında diyebiliriz, değişmezse, şimdilik.

Euro 2012 ile ilgili ne var ne yoksa Polonyadan Ekibi olarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaya çalışıyoruz. Euro 2012 sayfamızda detayları gayet hızlı ve kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Biletler burada: http://www.poland2012.net/tickets/

Ayrıca Polonyadan Turizm Ekibi olarak da hizmet verdiğimizi unutmayın.

Görüşmek üzere…

Sağlıcakla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir